Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Most elég jó idő van.20 fok...

Most elég jó idő van.20 fok körül. Kicsit fúj a szél.8 hónaposomnak van már haja. Szerintetek megfázhatott attól hogy sapi nélkül vittem ki pár percre? Vagy mikortól nem kell már sapi a fejére?

Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%

Én a 2 éves fiamra is adok, bár ha folyamatosan a napon vagyunk leveszem róla. Amikor pár hónapos volt, nyári sapikat adtam rá.

Cernabol volt,vagy csak ilyen kendő jellegű vmi.

2019. márc. 31. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
31%

Ennyi idősen ilyenkor még kell sapka. És még jó ideig korát tekintve. Egy vékonyka sapka. Azért ez még nem az a bizonyos tipikus tavaszi 20 fok.

Viszont ettől nem fázik meg. Megfázni sosem a hidegtől fázunk meg, hanem mert a szervezetünk találkozik kórokozóval. Tehát ha beteg a babád, akkor valahonnan elkapott egy fertőzést.

2019. márc. 31. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Huha, ha eljönnél Angliába , itt az újszülötteken sincs sapka és egész évben fúj a szél. Mégsem betegek soha gyerekek. Én sem adtam soha sapkát az enyémre , már négy éves még nem volt beteg. Semmi köze a szélnek a betegséghez.

Viszont az köztudott hogy a magyar gyerekek immunrendszere nulla, a kiskori túlöltöztetés miatt.

2019. márc. 31. 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Igen egyetértek a 3-assal.

Anyukám is mesélte, hogy mikor volt kint Amerikában januárban, szinte mezítláb jártak az emberek és egy pulcsiban vagy pólóban de sehol egy köhögést, tüsszentést nem hallott.

2019. márc. 31. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem azért is kell rá sapka, mert leég a fejbőre, ha eddig nem kapott napot. Mondjuk az enyém januári baba.

Miután a csecsemők feje arányában nagy, a hajuk is erezett, akkor hagyd sapka nélkül, amikor egy hasonlóán nagy bőrfelületet pl mindkét karját mezítelenül hagynál.

2019. márc. 31. 15:51
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Mármint a haj kevés a fejbőr sűrűn erezett 🤣
2019. márc. 31. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
Elozo, marciusi naptol nem fog leegni ... ha a karjat is mezitelenul hagynal 🤣🤣🤣 ez egyre jobb 🤦🏼‍♀️🙄🙄
2019. márc. 31. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Mi van? Mért ne égne le? Nekem egy óra alatt lebarnult az arcom délidőben a napon.

Másrészt az UV sem ugyanaz mint mondjuk 20 éve.

Mi a baj a karral?

2019. márc. 31. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

"marciusi naptol nem fog leegni"

Nem-e? Múltkor a férjem és a fiam elmentek horgászni, ez másfél hete volt kb. Úgy leégtek, mint a huzat. :)

2019. márc. 31. 17:22
 10/11 A kérdező kommentje:
B@sszus,mikor gyereket vállaltunk nem gondoltam hogy még egy sapka is nehéz döntés lesz... 😪
2019. márc. 31. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!