Mit csináltok ha orrszívás közben vagy után elkezd vérezni kisbabátoknak orra?
mondjuk megnézném, nem sorjás-e az orrszívó, s hátha azért sértette fel.
Alapjáraton nem szabadna vérezni, nem tartottad oda túl sokáig, és túl nagy fokozaton? Vagy nem toltad fel túlságosan?
Mióta porszívózod az orrát? Ha hetek óta nem gyógyul a nátha érdemes elvinni az orvoshoz. Az a baj a porszívós orrszivóval, hogy nagyon kiszárítja az orr nyálkahártyáját. Így könnyebben sérül, vérezhet is az orra+a fertőzéssel is nehezebben boldogul így.
Nem tudom mennyire náthás, milyen volt az orrvérzés, de arcüreggyulladást is jelezhet, szóval én mindenképpen elvinném az orvoshoz.
Valamit rosszul csinálsz. 6 év használat, 2 gyerek után egyszer se volt ilyen.
Megfelelően nedvesíted? Jó a szög? Nem szabad az orr falához nyomni.
#8 jòt nevettem. 😂😂😂 A tengetvizes orrsprayt a gyerek orràba kell fùjni ès picivel utàna kell kiszìvni. Nem az orrszìvòt nedvesìted.
Kèrdező! Nàlunk is előfordult màr, hogy a kiszìvott vàladèk ròzsaszìnes, enyhèn vères volt. Ha ez nèha-nèha fordul elő, ès nem nagyon vères, szerintem nem kell megijedni. Nàlunk, felnőtteknèl is előfordul, mikor meg vagyunk fàzva, hogy picit vèreset fùjunk az orrunkbòl.
Egyèbkènt èn sajnos gyakran fel is sèrtem a kislànyom orràt, mert annyira nehezen lehet neki kiszìvni valami miatt, hogy muszàj picit feljebb tolnom neki, különben meg sem mozdul a vàladèk. Picit az arcàt is fel hùzom az orra mellett a kezemmel, ès ìgy kijön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!