3 hetes baba szörcsög, állandóan mintha tele lenne az orra. Szívjam vagy sem?
2 nagyobb van itthon, 2 és 9 évesek, náthásak lettek + köhögnek, voltunk orvosnál. Lehetséges, hogy tőlük kapta el a pici, de mikor szültem, a csecsemősök azt mondták, nem szabad szívni az orrukat.
A gyerekorvos itt azt mondta, minden szoptatás előtt szívjam neki. Ami kijön, nagyon minimális + a hang, mintha még mindig csurig lenne neki, az megmarad ugyanúgy.
Sterimart fújom előtte, majd szívom, utána meg anyatejet szoktam neki csöpögtetni. De nem tudom, most melyikkel teszek rosszat, ha szívom neki, vagy ha nem...
+ az egyik szeme is váladékozik lassan 1 hete, azt mondták, anyatejet csepegtessek oda is, de még mindig tart...
A szeméhez tudok hozzá szólni. Forralj le kamillát és ha kihült töröld át a szemét
Babámnak mindig segít születése óta
9 éve szültem a nagyot, akkor nekem is azt javasolták. 2 éve meg most meg azt mondják, eszembe ne jusson, allergizál, meg szárít, mittudomén.
De nem csak ebben, köldök kezelésre szintén az volt, hogy a nagynál alkohol, betadine, sebhintőpor... Most meg semmiképp, és teljesen összezavarják az embert, mivel ártunk, meg mivel teszünk jót :/
Az orrszívást is én most hallottam a kórházban elsőre, hogy nem szabad, ezért is írtam ki a kérdést, elbizonytalanodtam.
De akkor megpróbálom a szemére a kamillát, ha rosszabb lesz, abbahagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!