Bárányhímlő elleni oltást adatott be mostanában vki a babájának?
Kisfiam múlt hét kedden kapta a 15 hós oltással egyidőben a bárányhímlő ellenit. A jobb karjába kapta. Most kedd estére lett egy kis piros szúnyogcsípés szerű pukli az oltás helyén,de inkább a szúrás fölött 1-2mm-rel. Ma picit halványabb a pirosság,de nagyobb. Lázát mértem,az nincs (37°). A gyerekorvos szerint figyeljem,aztan ha par nap múlva nem változik,akkor megnézi.
Volt vki így?
Köszi a választ. Már nem aktuális szerencsére,de leírom,mert pár hét múlva kapjuk a másodikat.
Szóval egy héttel az oltás után jelent meg ez a pukli,aztán péntek délután belázasodott,estére pedig lett 5-6 kis piros pötty a pocakján. Szombaton már nem volt láza,hétfőre pedig a pöttyök is elmúltak. Az oltás helye még most is piros egy picit,de már alig látszik. Arra is gondoltam,h lehet,h azért látszik még most is,mert a doktornő meg is jegyezte,amikor megszúrta,h nagyon erős szövetei vannak. De ezt már lehet,h csak én gondolom így.
Bízom benne,h az ismétlő oltástól nem lesz ilyen gond. Remélem,nálatok sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!