8 hónapos kisfiam hétfő óta szedi az antibiotikumot hörghurut miatt. Nem javul még hallani a pattogó hangot ahogy veszi a levegőt, éjszaka lázas. Meddig tart ez?
Lehet,h azért veszi szaporán a levegőt,mert lázas. A Spiropent pedig amúgyis kicsit felpörgeti a szívverest,lehet,h ez is közrejátszik a szapora légzésben.
Szerintem,ha nem múlik a láza,vidd vissza az orvoshoz. Bár,az antibiotikumnak adnék pár napot.
Már tegnap is kiírtad, ma még csak szerda van , kell az antibiotikumnak 2 nap mire hat ! Ma még nem, de holnap ha így marad, vinném vissza a dokihoz.
Nekünk is volt már nem egyszer hogy 2. nap még ugyanúgy lázas volt, rosszul volt a gyerek, a gyerekorvos mindig elküldött, mondván hogy még hagyjunk időt a gyógyszernek, másnapra tényleg jobban is lettek. Tehát 3 nap kellett hozzá.
Ez így nem normális, de gondolom a doki meghallgatta, nem rosszabodott neki.
Mondjuk antibiotikum nem tudom minek hörghurutban.. :/ a spiropent meg elavult gyógyszer, bár attól még használnia kellene.. hörghurutban ventolint és szükség esetén berodualt alkalmaznak ilyen kiskorban is.
Lehet,h már nem aktuális,de nekünk is azt mondta a gyerekorvos,h a második adagot délután adjam,mert előfordulhat,h kicsit felpörgeti a gyereket. Én délután 5 körül adtam a második adagot.
Mi lett végül? Remélem,meggyógyult a kisfiad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!