1,5 éves kisfiam körömàgy gyulladàsa?
Figyelt kérdés
Hétfőn lesz két hete, hogy kenegetem a kicsikét ujjàt, màr a harmadik kencével , amit felírtak. Nem javul, màr oldalt a körme sárgàs fehéres színű és mintha mozogna. Szedett rà antibiotikumot 5 napig, de abbahagytam neki, mert hirtelen belàzasodott és féltem, hogy amiatt. Buta voltam. Csak olyan erős kenőcsöket írtak fel neki. Valamelyik betegtàjékoztatóján az van , hogy 8 év alatt nem adható. Nem is tudom, hogy írhattàk fel. Azon gondolkozom, elviszem sebészetre . Mit gondoltok?2019. jan. 25. 08:46
11/16 anonim válasza:
Jajj, nagyon drukkolok a kicsiert, inakbb mutassatok meg tobb orvosnak feleslegesen, minthogy keso legyen!
Irj mi volt, szoritok! :( ❤️
12/16 A kérdező kommentje:
Bevittük tegnap a gyereksebészetre, vàrtunk 2 óràt az orvosra. Szegènykém már elaludt mire jött az orvos.. (képzeljétek, amùgy ez a mutatóujjàn volt és màr késő délutánra a mellette lévő két ujjàn is volt ilyen hòlyagszerű gyulladàs . ) szóval feledkezzünk az àgyra és arra kelt fel szegénykém, hogy tépkedi le neki a bőrt meg a hólyagokat. Az egyikben mintha lett volna valami fekete, sztem az fertőzte el neki. Hiàba kenegettem volna neki. Tettek rà kötést még nem szedtem le neki. Remélem minden rendben lesz.
2019. jan. 26. 08:58
13/16 A kérdező kommentje:
* felfektettük
Nem feledkezzünk
2019. jan. 26. 09:00
14/16 anonim válasza:
Dejo h bevittetek, irj ha leszedtetek a kotest, szegeny kicsi baba ❤️
15/16 A kérdező kommentje:
Leszedtük neki , de egy ilyen kis hólyagot nem szedett le..... remélem jó lesz ha kötözzük.
2019. jan. 26. 10:46
16/16 anonim válasza:
Figyelgessetek, barmi ketseged tamad inkabb feleslegesen vidd vissza!
Most mar rendbe fog jonni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!