Mit tegyek? Kisfiam 7 hónapos és körömágy gyulladása van tovább lennt. Kérlek vki adjon tanácsot!
Figyelt kérdés
Szóval vtunk dokinál de az agyoniskolázott dokbácsink azt mondta h rakjak rá neki dunsztkötést amikor megkérdeztem ugyan hogyan kössek egy 7 hónapos kezére bármit is akor még ö nézett hülyének!De midnennel probáltam rögziteni lerázza krémet lenyalja lekaparja ddig dörzsöli mig le nemesik! Mit tegyek esetleg vmi más mód erre h javuljon mert csunya és gennyedzik!Vszinű azért van mert mindent kapirgál és vakarászik....2009. nov. 27. 13:14
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg a körömvirág kenőcsöt, ne a krémet, mert az sokkal gyengébb. Nekem használni szokott..
2/7 anonim válasza:
éjjelre próbáld bekötni neki, nappal pedig vékonyan krémezd, h ne tudja nyalogatni.
3/7 anonim válasza:
Én is a körömvirág balzsamot ajánlom.Ha éjszakára be tudod kenni neki és leragasztani egy ragtapasszal,már hamar eredménye lesz.
Jobbulást a picinek.
4/7 anonim válasza:
Aloe verás krémmel is próbálkozhatsz, és fertőtlenítsd le neki naponta 1x Betadinnal. Estére húzzál a kezére agy kis kesztyűt és kösd oda neki valamivel. Esetleg ha körbekötöd, ragtapasszal nem lehet neki leragasztani?
5/7 anonim válasza:
Talán a Betadin krémet is megpróbálhatod és ragaszd le az ujját ragtapasszal. Ha leveszi ragaszd át újra.
6/7 anonim válasza:
Kamillafőzetbe mártani vagy beáztatott vattával bekenni? Annak nem baj, hogy lenyalja, de legalább a gyulladást csökkenti.
Annó a 2 hetes babámnak hasonló tünetre Boraxot írt fel a doki. neki attól gyulladt be, hogy elkezdte szopizni.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat persze lelehet ragasztani de egy idő után amikor már elkezdi szopizni is leázik és leesik nem buták a kisbabák mindenre rájönnek kis fifikásak:)és nem lehetek ott mindig h ujra ragasszam és aragasztót ne nyelje le!sajnos ez akamillás ötlet nagyon tetszik köszönöm!Jóó babázást nektek!
2009. nov. 27. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!