Kalici víruson átesett gyerekek?
Kislányom 12 nappal ezelőtt hányás-hasmenéses vírust kapott el. 4 nap kórház lett, mert a gyerekorvos nem vette észre, hogy kiszáradt a gyerek. A kórházban kapott 4 infúziót azután hazajöhettünk. a hasmenése rendeződött. Hazatérés után 4 nappal lazább széklete volt, majd egy nap semmi, végül szürkés színű lett vasárnap. Étvágytalan, fáj a hasa, tegnap hőemelkedése is volt.
Bevittem újra a kórházba, ahol azt mondták nincs semmi baja ,ez még a vírus . Ma 2 X volt széklete kissé hasmenéses, de nem teljesen vizes. Ez szerintetek normális? /Az orra is folyik, köhög kissé/
A gyerekorvos szeint ilyen a kailci. 12 nap után se gyógyult meg??Holnap viszem egy másik orvoshoz, mert szinte semmit nem eszik, folyadékkal nincs gond.
Bocsánat, hogy ilyen hosszan írtam. köszi a válaszokat.
Igen ez ilyen sajna :(
Nagyon kell figyelni rá mit eszik és mit iszik.
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam.
Sajnos egyébként is válogatós ,így szinte két-három falatot eszik. Olyan soványka lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!