Ma a gyerek orvos elküldött minket fejlődés neurológiára nap lemente szem gyanuval kisfiam 3 és fèl hónapos. Kutacsa is nagyon kicsi. De a fej körfogata normálisan fejlődik. Valaki volt ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Jól fejlődik már hasra fordul. Gyerek orvos szerint egészséges de azért inkább elküldöt. Nagyon meg vagyok ilyedve.2018. nov. 21. 17:11
1/6 anonim válasza:
Szia 3 hónapos volt a lányom mikor elkezdet naplementézni,nagyon ilyesztö látvány volt igy eböl bevitük a korházba.Bent fogtak minket mivel több betegség tünete is lehet,vettek vért csináltak koponya ultrahangot és EEG t(epilepsziát nézik vele).Minden eredménye Negativ lett hálistenek,de mivel a szemét nem nézték meg igy elvitük magánba szemészhez és ott is minden ok volt.Annyit mondot a Dr nö hogy rengeteg babát látot már Naplementézni és általában fél éves korukra kinövik.Lányom 6,5 hónapos volt mikor teljesen elhagyta.Szerintem nálatok sem lesz semi baj,ja és ismeröseim körében is tudok 2 babát akik szintén csinálták és kinöték.Ne is olvasgas a témában mert nagyon ilyesztö dolgokat olvasni róla.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem kisfiam ùjszülött kora óta csinája hogy nagyra nyitja a szemèt nekem ez nem tűnt problémának mert a csalädban is van akinek nagy szeme van. Ès most mondta a gyerek orvos hogy inkabb nëzessük meg. Mikor született megnyomták a fejét lett neki egy vèrömleny mielőtt haza jöttünk a korházból csináltak neki koponya uh-t. Ott minden rendben találtak. Ha gond lenne akkor azt ott látniuk kellet volna?
2018. nov. 24. 16:52
3/6 anonim válasza:
Persze a koponya uh n látták vólna ha baj van,nem volt koraszülött?Mert nálunk gyakoribb,mondjuk a lányom sem az és mégis csinálta,De nekem a szemész mondta h szemfenék gyengeség is okozhatja de ahogy erösödik ugy el is fogja gyani.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt a 39 héten született. December 3 án megyünk orvoshoz 100% ban csak akkor fogok megnyugodni ha ő is mindent rendben talál.
2018. nov. 25. 09:01
5/6 A kérdező kommentje:
Voltunk fejlődès neurológián ès hál isten minden rendben van. Azt mondták 1 èves korära el növi.
2018. dec. 4. 19:45
6/6 anonim válasza:
Nagyon örülök neki,az én lányom is kinöte néhány hónap alatt😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!