Lila szaj, hideg kezek es ellilult kormok,35C fokos ho. Szerintetek mi lehet?
Egy 2 eves amugy egeszseges gyerekrol van szo. Az ovonok modtak hogy ilyen tuneteket produkal, meg azt is hogy kedvtelen, amire en azt mondom , hogy normalis egy 2 evesnel aki reggel 5 kor kel fel es reggel 10 utan mar aludna de nem tud mert oviban van es ott kotott program van.
Nem mondom azt eszrevettem hogy a keze van amikor hideg de nem lila ... most enterocolitis-e volt/van (gyomor belhurut), amit ugyancsak az oviban szedett ossze.
Lehet hogy ezek meg mindig ennek a betegsegnek a jelei ?
A tobbit nem produkalja , hanyast, hasmenest szoval gyogyltnak szamit
2 évesen óvodás?
Hívd az ügyeletet, ha még mindig lila a körme!
Bolcsiben van , csak mi mondjuk ovinak.
En nem lattam otthon rajta ilyen tuneteket ugyhogy surgossegin sem voltam vele meg amugy sincs szo rohamrol vagy valami ilyesmirol hogy azonnal orvoshoz kellene vinni. A bolcsiben is csak delutan szoltak amikor mentek a gyerekert , nem amikor eppen lila volt. Anyosom allitja hogy latta ilyen allapotban amikor o vigyazott ra de akkor is hideg volt a hazban mert nem volt futes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!