Kisfiam orrmanduláját kivették, kapott a fülébe tubust. Úszhat vele? Ha igen, mennyi idő után?
Figyelt kérdés
Az egyik orvos azt mondta, két hét után már úszhat, a másik, hogy csak ha kilökődött a tubus, ami fél év is lehet. Akinél úszott így, okozott valami problémát? Ha füldugóval úszhat, hol tudnak hozzá füldugót készíteni?2018. nov. 8. 13:16
1/8 anonim válasza:
Úszhat de a fülébe nem mehet víz, mert akkor begyullad.
2/8 anonim válasza:
Fiam úszott 1 hónap után ment úszni, nem hagyhatott ki sok időt mert vízilabdázik ilyen tagozatos iskolába is jár.
3/8 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet elkerülni, hogy ne kerüljön víz a fülébe, ha úszik?
2018. nov. 8. 14:32
4/8 anonim válasza:
méretre készíttethető szilikon füldugó. A FOG opsztályon kell utánaérdeklődni, nekem anno a kórházban meg is csinálták..
A tubussal nyitott a dobhártyája, nem mehet bele víz, mert bekerülhet a dobüregbe. egészen addig így van, amíg a gégészeten rá nem mondják, hogy gyógyult. Van, akinek kiesik 4-5 hét után és beheged a doghártya, nekem 8 hónapba telt, mire kilökődött a grommet.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megkérdezhetem, melyik kórház volt, ahol lehetett ilyen füldugót csináltatni és mennyibe került?
2018. nov. 8. 15:19
6/8 anonim válasza:
régen volt, vidéki kiskórház, és már akkor is baromi drága volt. de tuti az orvos tud felvilágosítást adni, mert receptre is felírható.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. nov. 8. 16:01
8/8 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt. Bementünk egy halláscentrumba és ott csináltattunk a négy éves fiamnak. Mintát vesznek a hallójáratáról.Uszodai védőilleszték a neve. A gyerek kiválaszthatja a színét is. Kb. 6500 ft. 3 hét alatt készült el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!