38-as láza van a fiamnak és közeledik az este. Segitetek?
Reggel 38,4 volt, rengeteget aludt, majd délutánra magától lement 37-re. Most estére megint felment, kapott nagyon nagyon nagyon nagy nehezen Panadol baby szirupot. Kezd bágyadni, alig van már ébren. Van a lakásban kúp is, azt hajnalban adjam be neki ha felébred és forró? Vagy izzadja ki magát reggelig?
Nem tudom felhívni a dokit épp.. :(
Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Tudom hogy a láz nem rossz dolog, védelmezi a testet és javítja, de úgy félek, hogy hajnalban nem ébredek fel és közben meg magas lázzal alszik..
2 éves amúgy.
Azt mondta a gyerekorvosunk, hogy lázat csak akkor csillapitsunk ha sir, nyűgös a gyermek. Még a hűtőfürdő sem indokolt már mert az újabban már "kinzásnak" minősül. Ma már teljesen másképp állnak a lázhoz mint régen. Persze pici babánál ezt továbbra is komolyan kell venni.
Magas láz esetén én nurofen kupot adok a lányomnak. Ha éjszaka felébred magas lázzal és sir akkor újra adok neki ha eltelt a megfelelő idő. Nem ébresztgetem.
Köszönöm mindenkinek!
Igen, még nem volt eddig lázas, se beteg.
Nyugodtan aludt az éjjel, néha szomjasan kelve ébredt, örültem, hogy majdnem egy kulacs vizet megivott éjjel.
A kedve amúgy jó volt, este és most reggel is, csak persze, bizonyos dolgokban érzékenyebb.
Bízom benne hogy nem romlik és inkább javul a mai nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!