Ha megfázik férjetek/párotok nem is adjátok a kisbabát a kezébe, próbáljátok elkerülni vagy mit tesztek?
Dehogy nem. Amikor picik voltak, és ilyen helyzet volt, maszkot vett fel, meg akkor nem puszilgatta őket, ameddig nem volt gyógyult.De izoláció sosem volt nálunk.
Még volt érdekesség, mert az utolsó két gyereknél az uram volt az utolsó, akit influenza járványkor kórház zárlat előtt még szűlőszobára engedtek:D
5,
nálunk működik. Nyilván a gyerekeket nem tudom teljesen szétszedni. Bár a nagy (3) már abszolút érti, hogy ilyenkor ne nyalja körbe a kisebbet.
De az teljesen alap, hogy ha férjem vagy én betegek vagyunk, akkor a beteg kevesebbet van a gyerekekkel (maszk alap, ha köhög) és meg is szoktuk úszni, nem megy át mindenkin a betegség.
Még a hányós hasmenéses se. Akkor pedig én voltam a vírusgazda.
Szájmaszk.
6 hetes koráig lényegében csak abban látott a gyerekem, annyira beteg voltam folyamatosan. Rajzoltam rá szájat, hogy azért tudja, anyának is van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!