Kisfiamnak tobb, mint egy hete megy a hasa, miert?
1 eves kisfiamnak tobb,mint egy hete megy a hasa, kb napi10x.
Nem veres, nem nyalkas, neha vizes, neha sotet szinu, budos, zoldes (valtozo)
Gyerekklinikara bevittem azt mondtak csak akkor menjek vissza ,ha hanyas es laz is jelentkezik es akkor felveszik osztalyra.. Azota voltam meg egy orvosnal vele, vett szekletmintat, kedden lesz erdmenye. Nagyon aggodok..
Egy egesz doboz smecta porr megevett mar, probiotikumot is , most szedi a hidrasecet.. De semmi javulas.. Nem ebett semmi uj dolgot amig eddig nem evett volna.. Mi lehet a baj? Volt valakinek mar hasonlo? :(
(Csak olyannal etetem azota ami hasfogo, de semmi hatas)
Hasonló volt nálunk is. Nem az a vizes, csak hígabb napi 7-8. Kb 2 hétig hordtam a gyerekorvoshoz, mert nem javult. Végül hasraütésszerűen kiírt egy antibiotikumot, mert szerinte szalmonella. Másnapra rendbe is jött.
Akkor ez járványszerű volt, mert ismerős kicsiknek is ugyanígy ment a hasa. Labort senkinek nem csináltak.
Valami fertőzés lesz szerintem. Oké, hogy nem lázas, de ha kaja okozná, az már rég átment volna rajta, vagy folyamatosan olyat visz be, amitől hasmenése lesz. Hasa nem görcsöl?
Vérvétel kéne abból sok minden kiderülne.
Bent fekszunk a gyerekklinikan.. 3napig. Irok,ha meggyogyultunk es elmeselem mi volt vegul, ha kiderul!
Koszonom a valaszokat 🙏❤
Nem derult ki ,hogy mi volt a baj, a szekleteredmeny is negativ lett, es az osszes vizsgalat is egyarant. Hidrasecet szedte utoljara es mellette napi 1x probiotikumot, vegul elmult neki.
Nem volt egy konnyu idoszak az utobbi, de vegre tul vagyunk rajta.. Koszonom a valaszokat es a segitseget!
💋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!