Ferde fejtartás, kiropraktika? Valaki volt a babájával ilyen kezelésen?
A fiúnkat vittük. Mert bal oldalt le volt tapadva az izma, a fejét balra döntötte és alváskor vagy hátrafeszítette a fejét vagy felvette a kifli pózt.
Előbb gyógytornára hordtuk, ott mondták a kiropraktológust. 3 éve a Blaha Lujza téren, Bp-en volt a legközelebbi.
3 alkalommal voltunk, mert a férjem nem hisz benne, mert nem látványos maga a kezelés (kis kalapácsszerűséggel megkopogtatja ott, ahol kell), szerintem hasznos. Nem fájdalmas egyáltalán. Én szerintem volt javulás utána.
A férjem szerint a látványos kezelés az, amit a csontkovács csinál (letépi a fejed, belekönyököl a csigolyáid közé). Na, most a kiropr. nem ez.
Kérdező, neked tényleg csak ennyi jött le abból, amit írtam, és csak ebbe sikerült belekötni, hogy a csontkovács nem doki, a kiropr. meg igen? Ez mégis mennyiben befolyásolja a gyógyulást?
Mert nem attól fog meggyógyulni a gyerek, hogy doki tornáztatja vagy nem, hanem maga a tornától/kiropr. keezléstől, pedig a dévényes gyógytornát sem dokik végzik a gyereken, hanem sima gyógytornászok, ettől függetlenül eredményes.
De térjünk vissza. Nem azt mondtam, hogy a kiropr. és a csontkovács ugyanazt csinálja. Ráadásul leírtam a mi tapasztalatainkat, hogy utána jobban felgyorsult a gyerek testi fejlődése, miközben mi, mint a kiropraktikához analfabéta külső szemlélők csak annyit láttunk, hogy egy kis kalapáccsal megütögeti a gyereket ott, ahol kell, miután kezével kitapintotta a dolgokat és kikérdezett minket.
De látom, neked a lényeget sikerült leszűrni. Pffff.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!