Kötelező védőoltást aki nem adatja be tudtok olyanról akit meghurcoltak volna emiatt?
kit vesznek elő apát vagy az anyát
én azt olvastam, hogy csak pénzbírságot szabnak ki maximum
Én úgy tudom, de lehet nem jól, hogy ha párszor megbüntetnek utána ha akarod ha nem beoltják a gyereket.Nem így van?
Amúgy nálunk volt kórházba kerülés oltásmellékhatás miatt, de eszembe se jutott, hogy a következő oltásokat ezért már be sem adatom.
Mondjuk ha annyi pénzed van, hogy az 50 ezreket bírjátok fizetni, meg te majd elviseled ha a börtönbe nézegeted a gyereket, vagy apát nem sajnálod 5 évre leültettetni akkor csak hajrá.
Mondom úgy, hogy én magam sem egészen értek minden oltással..
Oké, ha Afrika ilyen szuper hely, költözzetek oda. De csakhogy tudd, pont az oltások hiánya miatt az ottani átlag életkor kb 35-40 év, és hatalmas a csecsemő és gyermekhalandóság.
Van egy afrikai ismerősöm. Ő a valódi afrikából jött, a mélyszegénységnél is mélyebbről. Elmondta hogy náluk egy nő átlagosan 8-9 gyereket szül, amiből ha 4-5 megéri a felnőttkort az már nagyon jó arány. Neki is meghalt két testvére, egyik influenza szövődményében, a másik szepszisben.
Felelősséget vállaltál a gyerekért, miért akarsz neki rosszat?
A gyereknek joga van a lehető legjobb egészségi állapothoz.
Az anyuka hisztije nem véd semmitől, de árthat.
Miféle oltatlan afrikaiak? Ja, hogy te is egy aluledukált, faluban/ panellikban élő, abból az orrodat never ever ki nem dugó félanalfabéta hülye vagy! Akkor nincs több kérdésem... nem igaz, hogy mindent el lehet hitetni a hozzád hasonló idiótákkal. Ráadásul tipikusan azok alkotnak véleményt, akiknek aztán a legkevesebb közük van a témához, közelről még nem is láttak “oltatlan afrikait”, meg amúgy sem dugja ki az orrát a kis likából, de azért aggódik, hogy ő, Jobbàgy Mariska majd biztosan megbetegszik emiatt.
Egyébként az oltásoknál nagyon fontos a nyájimmunitás, vagyis egy idő után pont azért véd a védőoltás, mert közel s távol nem kapta, nem kaphatta el senki. Persze ezt lehet magyarázni egy olyan imbecillnek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!