Nem találok egy normális gyerekorvost és a babámnak elég furcsa tünetei van?
5 hete szortyog taknyos ,2 hete híg és nagyon nyálkás és szagos a szèklete.
Az ügyelet szerint meg van fázva és van egy kezdődő hürghurútja.
Az első orvosva betegen vizsgálta meg váltottunk.
A másik orvosa szerint csak szükek az orrjárati azért szortyos nincs hörghurutja és nincs megfázva .
El akartam vinni egy tüdőgyógyászatra de beutáló kell a házi orvos szerint nincs hörghurutja beutaló nélkül nem tudom el vinni a tüdőgyógyászatra .
Nagyon zavar hogy a házi doki ezt mondja az ügyeletes orvos meg hogy náthás hörghurotos .
De akkor mért szívom az orrát 5 hete miért büdi ès híj nyálkás a kakija ?
Kedves Kérdező!
Ha gondolod vidd másik orvoshoz,én leírom nekünk mi volt.
Nekem decemberi a kisfiam.Születésétől kezdve kb nyárig, végig ez ment,szörcsögés orrszívás,sterimár,gyógyszertári orrcsepp.És nem, nem volt beteg, csak szűkek az orrjáratai,meg a távfűtés sem tesz jót.A doki mondta,hogy készüljünk minden télen ilyen lesz,hát nem lett.Lassan 17 hónapos,ezen a télen minden rendben volt.Kinőtte.Borzasztó kellemetlen ahogy szörcsög egy ilyen kisbaba.
A kaki azért nyálkás, mert amit lenyel váladék azt látod benne.
Allergiára nem gondoltak?
Ha anyatejes és kipróbálnád a tejmentes étkezést? Vagy tejmentes tápszert iratnál fel neki?
Amúgy folyamatos orrszívás sem jó, sajnos mi is ebbe voltunk, orrnyálkahártyát is gyulladásba tartja a folyamatos orrszívás, nálunk ki is derült a tejfehérje allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!