Mindenképp tejfehérje allergiás lesz a kistestvér?
A fiam tejfehérjés volt, amíg anyatejes volt, amíg én nulldiétán voltam, másfél éves korában volt terhelés, addigra kinőtte. Akkor már terhes voltam a kislányommal. A gasztrós doki felhívta a figyelmemet arra, hogy a második babánk is nagy eséllyel tejfehérjés lesz, azt tanácsolta, hogy már a szülés előtt 1-2 héttel kezdjem el a nulldiétát, hogy mire először anyatejet kortyol a kislányom, kiürüljön a tejfehérje a szervezetemből. Aztán sajnos valami diétahiba következtében egy hónapos korában durva véres hasmenéssel kellett szembesülnünk azzal, hogy valóban tejfehérjés Ő is.
Neki is másfél év tejmentesség után jött a terhelés, és hál' istennek Ő is kinőtte.
Most tervezzük a harmadik babát, vele biztosan szülés előtt pár héttel elbúcsúzom majd a tejtermékektől, és csak bízni tudok abban, hogy nem lesz véres széklet. Őt alapból úgy fogjuk kezelni, hogy tejfehérjés, tehát szigorúan dokival egyeztetve vezetem majd be a tejet akkor, amikor a doki engedélyezi (jóval egy éves kora után, inkább közelebb a másfél évhez).
Nem keverem. A fiamtejfeherje allergias. Alfa es beta laktalbumin szerum is verbol hiper magas neki. 8 honapig anyatejes volt es nonstop orditott. Gasztron elmagyarazta a doki hogy az anyatejben is benne van az alfa laktalbumin ha a fejem tetejere allok akkor is. Sajnos 4 eve kuzdunk es meg mindig nem notte ki :(
Aminosav alapu tejitalt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!