Tejfehérje-allergiás baba?
Van valaki, akinek a babája tejfehérje-allergiás? Mennyi idő elteltével jelentkeztek tünetek, és hány nap után múltak el?
Egy héten át sima tápszerre váltottunk, úgy néz ki, nagyon nem jött be, bár az orvos ezt a lehetőséget kb. figyelmen kívül hagyja... 5 napja visszakapta a HA tápot (mi magunktól adtuk újra, mert nem írta fel), de még nem javul... (az elsődleges probléma, hogy alig eszik). Félek, hogy ennyi idő elteltével már ideje lett volna a változásnak!
(Orvosnál voltunk/megyünk, járjuk sorba őket: háziorvos, fülészet, stb., nehogy más legyen a háttérben. Így most elsősorban a fehérje-ügyben szeretném, ha valaki tudna írni tapasztalatokat.)
Az voltam.
Olyan szinten, hogy a kórházban az anyatejet is sugárban fostam ki, meg mindent, amiben volt tejfehérje.
Miután megtalálták a jó tápszert - 28 éve Ausztriából hozatták - hamar elmúltak a tünetek és híztam.
Facebookon jelentkezz a tejallergiások csoportjába, sokat segítenek.
Sokaknál 4-6 hét is kell, mire elmúlnak a tünetek.
3 eves elmult. Igazoltan tejfeheje allergias. Szuletese napjatol iszonyu hasgajos volt, szorulas, zold szeklet, bukott, csuklott? Kohogott.
Nyeldekelt. Voros foltok arcon, hason, combon . Kesobb felkaron atopias dermatitisz. Allandoan beteg volt, taknyos? Orrmandulaja megduzzadva,szemet dorzsolte, tusszogott. Alladoan pukizott.
Miota tejmentes megszunt minden panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!