Hogyan lehet feldolgozni, ha kiderül, hogy a gyermeked rákos?
Ismerősöm kisfiának is pont ez van, most kint vannak Párizsban kezelésen, amire nagyon jól reagál, kint nagyon nagy eséllyel meg tudják gyógyítani.
Ha gondolod vedd fel a kapcsolatot a szüleivel, nagyon rendes emberek biztosan elmondják hogyan tudtak kijutni.
Kedves kérdező, tudom, hogy most nem erre van szükséged, de azért leírom, hogy bizony megkönnyeztem a soraidat. Az én fiam 5 éves múlt, van egy kislányom is, a legnagyobb félelmem, hogy komoly betegségük lesz, próbálom mindig elhessegetni ezeket a gondolatokat.
Igazán sajnálom, és teljes szívemből kívánom, hogy meggyógyuljon a kisfiad.
A pszichológus valóban nagyon jó ötlet, elsősorban neked kell erősnek lenned ahhoz, hogy a kisfiad kiegyensúlyozott maradhasson, és gyógyulhasson.
Meg kell ragadni minden lehetőséget, amely a gyógyulással kecsegtet.
Hogyan vettétek észre, hogy gond van? Testi tünetei voltak, vagy fáradékony lett?
Igazán sajnálom. Én ez alapján a pár soros írásod alapján érzek benned egy óriási erőt, kérdező! Csak tegnap tudtátok meg, és te máris a megoldásokon gondolkodsz, azon, hogy te magad hogyan tudod megerősíteni a lelked. Le a kalappal előtted! A kisfiad büszke lehet az éddsanyjára!
Teljes szívemből a legjobbakat kívánom!
Hidd el megjon az erod!! Mert Te/Ti vagytok a bazis! Megcsak tegnap tudtatok meg, nem csoda hogy osszetortel!! De ne aggodj teszed majd amit kell es eros leszel!!
Mielobbi gyogyulast kivanok a fiadnak! Es sok sikert!
Jajj de orulok!! Hala a jo egnek!!
Gyors gyogyulast a picinek!!
Édes istenem, nagyon boldog vagyok! Sokszor gondoltam Rátok, nagyon megérintett a történetetek!
A legjobbakat kívánom, kívánok hosszú, boldog életet Nektek erőben, egészségben, boldogságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!