Kiderűlt hogy kisbabánk lesz. Van 1 házi cicám mondta a védőnő ezt a cicavirust igy hivta lehet baj belőle?
Off: előző, nekem is a Zállatorvos jutott eszembe a kérdés láttán 😀 Hasznos videó!
Én 27 évig éltem együtt kinti és bejárós macsekokkal, mégis negatív volt a toxoplazma szűrésem, de mindig kértem, hogy nézzék azt is a vérvizsgálatoknál. A szülész meg mondta, hogy igazán felesleges minden alkalommal nézni, de ha megnyugtat... szülés után is kellett volna egyszer nézetni az ajánlás szerint, de akkor már jobb dolgom is volt,mint vérvételre rohanni. Macskàtól lehet manapság a legnehezebben elkapni.
Nekem 2 benti perzsa cicám van (akik az ágyba is bejárnak). Se a védőnő, se a háziorvos, se a nőgyógyász nem küldött kivizsgálásra, annyit mondtak hogy a terhesség alatt ne én cseréljem az almot hanem a férjem. Így is tettünk, és a baba egészséges és macskaimádó lett!
15 hónapos most és alig győzőm videózni ahogy ölelgeti meg szeretgeti a macsekot, vagy ahogy kergetőznek a baba alagútban...
Szóval elég érdekes védőnő lehet aki macskavírussal ijesztget, de nem kell félni, nem olyan rossz mint aminek hangzik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!