A szülőket kötelező tájékoztatni az első védőoltás (BCG) időpontjáról és mellékhatásairól?
Ezt írta valaki:
"A BCG oltást nem vagy köteles a kórházban beadatni!! Jogilag 6 heted van rá, azaz a gyermek 6 hetes koráig kell hogy megkapja. Ha te nem akarod, hogy a kórházban 2-3 naposan beadják neki, akkor megteheted, csak előre szólni kell!! Utána a saját gyerekorvosod is beadhatja neki."
"Azt megmondanád hogyan tudhatnám előre, ha nem tájékoztatnak?"
Úgy hogy tájékozódsz! Ahogy a fenti cikket megtaláltad most, megtalálhattad volna szülés előtt is.
Kötelező oltás lévén nem mindegy?
Nálunk egyik oltás sem okozott hőemelkedésnél nagyobb gondot.
Ez megint csak hangulatkeltés, felesleges hiszti... Le lehetne állni vele és meg lehet nézni a szrul átoltott országokat. Kifogás mindig lesz, ahogyan rémtörténet is. Én senkit sem ismertem, akinek komolyan ártott volna oltás.
Esetleg azt tudom felhozni, hogy nem voltunk sem TBC - sek, sem kanyarósak, sem torokgyíkosak. Jaaa, hogy arról még nem hallottál? Olvass utána! Tudod, ez mind olyan mint a rák. Sokan szerintem az ellen is oltatnánk ha lenne egy ilyen hatékonyságú vakcina, nemde? Rengetegen haltak bele ezekbe a betegségekbe. Mi már nem ismerjük őket. Azóta megy ritkaságszámba, amióta oltanak ellene. Lenne itt sírás-rívás, ha megszűnnének ezek az oltások...
Tan nem egy román pletykaoldalra kellene alapozni...
Amúgy meg épeszű nő felkészül a terhességre és az alatt a szülésre, a gyermeknevelésre, így elvileg tisztában van vele, hoyg a gyereket mikor, miért és mivel oltjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!