Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Gyerekeknek nektek melyik...

Gyerekeknek nektek melyik hasfogó vált be?

Figyelt kérdés

5,5 éves a lányzó.

Reggel óta 2x volt vizes hasmenése ,nem panaszkodik meg semmi

Köszönöm

2018. febr. 21. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Bizmutos hasfogó.
2018. febr. 21. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyerekorvos először a smecta-t ajánlotta, de azt nem volt hajlandó meginni, nem is csodálom, szerintem is borzalmas íze van.

Utána szén tablettát adtam neki (cralex). Elrágcsálta, mint egy cukorkát. Semmi íze nincs, talán egy picit édeskés. Gond nélkül megette és be is vált.

2018. febr. 21. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
2 hasmenés az semmi.Nem adnék neki semmit csak pótolnám a folyadékot meg diéta,és hadd jöjjön ki az a baci meg vírus ami felkavarta a gyomrát.Kiszáradás szempontjából amúgy is a hányás a veszélyesebb de ha mindössze 2 alkalom volt ma akkor ettől nem kell tartani...még 4-5 alkalomtól sem ha iszik.
2018. febr. 21. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,végülis Smectát vettem ,de nem adtam neki!

Kicsit furcsa a lányzóm olyan szomoru!!De azóta csak ez a kettő fosi volt!!😉

Evett natur csirkemellet meg kenyeret ,mást nem kívánt meg babapiskóta tallért!!

Az az érdekes hogy ugyan azokat ette ma mint az öccse !!

2018. febr. 21. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Smectát vettem mert komplex készítmény mondjuk nekem is ez vált be a gyerekeknek is de az íze miatt nem nagyon itták régen sem!Ezèrt kerdeztem nincs e vmi más azóta!

A széntablettára azt mondták azt ne vegyem mert csak szén van benne!!

Semmi hatóanyag hogy ki vezesse a mérget v bacit v vírust a szervezetből!

De hal istennek nem kellett a lányzómnak adni Smectát !!

2018. febr. 23. 07:17
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
A széntablettában éppen a szén a lényeg. Annak van fertőtlenítő hatása, tehát semmi nem kell mellé. Viszont nem minden esetben ajánlott szedni. Ezek szerint meggyógyult a lányod.
2018. febr. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!