Hörghurutra Spiropent helyett mit lehet még adni másfél évesnek?
Figyelt kérdés
Ma voltunk orvosnál, hörghurutja van (1 éven belül most harmadjára.)
Félek, nehogy tüdőgyulladás legyen belőle, de a Spiropentet, amit felírtak, nem merem adni neki (én vettem be pár éve felnőttként, nagyon felgyorsította a szívverést, rosszul voltam tőle, nem akarom ennek kitenni a gyereket, amúgy se olvastam róla sok jót), a Teophyllin kúpot (amit tavaly felírtak), próbáltam volna, de folyton kinyomta magából :(
Nyilván feliratni gondoltam, de mit szoktak még ilyenkor, ami hatásos?
2018. febr. 13. 21:37
11/12 A kérdező kommentje:
Aszerint adtam/adom, amit tavaly megszabtak a Svábhegyen, ahol a gépet vásároltuk. Akkor volt 10 kg, most 12.
3 ml sóoldathoz raktam 10 csepp Berodualt.
De holnap mindenképp orvos.
2018. febr. 14. 15:17
12/12 A kérdező kommentje:
Elvittem. Azt mondták, erre elég a Berodual a sóoldattal, nem kell a Spiropent, viszont antibiotikumot kapott, mert arcüreggyulladása is van + a füle is gyulladt. Jól éreztem, hogy el kell vinni...
2018. febr. 15. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!