Hogyan mérjem 3 évesem lázát végbélben vagy hónaljban?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 22:38
1/9 anonim válasza:
Hónaljban, de ha nem üvegből van a hőmérőd, akkor szàjban is próbálhatod.
2/9 anonim válasza:
Természetesen hónaljban. 1 éves koruktól hónaljban mérem.
3/9 A kérdező kommentje:
Én se szívesen mérném végbélben, mert ugye kisebbnek úgy mértük, de nagyon régen volt már beteg. Ezért kérdeztem és köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)
2018. jan. 31. 22:46
4/9 anonim válasza:
1 éves kor után simán lehet hónaljban
5/9 anonim válasza:
Egy mese mellett hónaljban.
Kíváncs lennék melyik lepontozó szadizná a gyereket fenékben méréssel! Egy 3 évesnél ennek már semmi értelme!
6/9 anonim válasza:
Én már kisbabaként is a hónaljában mértem.
7/9 anonim válasza:
Én sem mértem sosem végbélben, piciként is ölbe vettem, be a hóna alá, magamhoz öleltem, hogy ne tudja elmozgatni, közben meg figyelemelterelés. De aztán váltottunk, mert a fülhőmérő sokkal könnyebb és alvón is használható. Ja és mindegyik módszer teljesen pontos volt. (Új hőmérőnél mindig ellenőriztük előbb magunkon a régivel összevetve.)
8/9 anonim válasza:
3 hónapos koráig mértem végbélben, azóta hónaljban. Fel nem foghatom sokan miért mérik szegénynek fenékben
9/9 patrik0103 válasza:
Én fülben mérném. Értelem szerűen fül-hőmérővel. Gyógyszertárban kapható, most már nem horrorisztikus összegért.
Nem kell semmit semmi kellemetlen helyre dugdusni, vagy ott tartani 1-2 percig.
Nem fáj, és a fentebbi módszereknél pontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!