Van az a pont, ahol inkább felhagynátok végleg az orrszívó porszívó használatával?
És milyen más opciót keresnél?
Igen, inkább az orrszívó, mint az arcüreggyulladás, a hallás romlása, a nehézkes beszédészlelés...
Kipróbáltam magamon az orrszívót. Nem fáj, semmi kellemetlen nincs benne, ellenkezőleg, nagyon jól esik utána, óriási megkönnyebbülés. Ha esetleg a zaj ijeszti, ott Nosiboo.
Bizony, hogy nem ezen nőttünk fel, cserébe tízszer szúrták fel a fülemet.
Kösz, inkább az orrszívó.
Ez ugyanolyan, mint a szükséges gyógyszer beadása. Persze, hogy küzd ellene, mert még nem fogja fel ésszel, hogy az segít rajta, de ettől még beadom akkor is, ha látszólag megfulladni készül úgy vergődik és harcol ellene.
Vagy a folyadékivás lázas betegség esetén. Legutóbb a 2 évesem semmit nem akart inni, hosszú órákon át, már a kiszáradás jeleit mutatta. Megitattuk fecskendővel, jobban is lett. Inkább, mint az infúzió. Abban is volt már része.
Gyerekkoromban se használták ezt a szüleim, kétszer szúrták a fülem, mai napig emlékszem az egyik rémes napra, kösz nem....
A lányom 5 éves, de pl. most egy olyan megfázásból lábal ki, hogy iszonyat sűrű az orrváladéka, reggel-este szívom neki, napközben meg magának fújja.
Ő is utálja, de inkább némi sírás, mint a fülgyulladás.
Teljesen megértem a jelentőségét, és hogy így gondolod. De én a lelki oldalát tenném a mérleg másik oldalára - ilyen kis korban is érheti már maradandó trauma a gyerekeket. Valószínűleg a legtöbben nem érzik meg, de biztosan akadhat olyan, akire épp ez van ilyen hatással.
Különben nagyon kíváncsi lennék, hogy ha ennyire csodafegyver ez az orrsziporszi dolog, miért csak nálunk van használatban? Angliában, Németországban kifejezetten a fülgyulladásra meg szövődményes betegségekre utaznak, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!