1,5 éves lányom szinte folyamatosan beteg ez normális?
Ne is mond...az én fiaim is dettó.
A nagy középsős ovis és ráadásul úgy kapja el a kicsi h a nagy csak tusszent egyet. Ő ugye már edzettebb . Én is teljesen kétségbe vagyok esve. Pedig.annyi.mindent adok neki én is sokáig anyatejes.volt.
Nekünk broncho vaxom most bevált, gyógyszerszünetbe érdekes rögtön el is kapott egy náthát.
Kérdezd meg az orvosodat, ő is biztos ajánlani fog immunerősítőt.
Brocho waxomot szedjük mi is de hiaba, ugyanúgy köhög.
Szerintem számít az anyatej 😉
Akkor mivel magyarazod hogy ok ketten szinte nqpra pkntosan ugyanannyi ideig szopiztak megis az egyik sokkal betegesebb mint a masik. Ugyanakkor en tapszeres voltam es konkretan 4 eve nem voltam beteg meg amugy gyerekkent se soha, emlekszem a tanarok mindig ram mondtak hogy rendithetwtlen vagyok e teren..minsig a padban ulok ha esik ha fuj.
Sogornom is szopiztatott megis allandoan beteg az egyik lany. A barqtnom 3 eves gyereket szoptatja es o meg az en kisebb lanyomnal is beteeskedobb.
Imadtam szoptatni de nem ezert. Semmit nem szamit e szempontbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!