Tündi0212 kérdése:
2,5 éves kislányomnak szájfertőzése volt de még a szájpadlásán piros pöttyök vannak ez mi?
Figyelt kérdés
Karácsony után jött ki neki hólyagok mostmár ez elmúlt és jól van anaftin sprayt használtunk! De a szájpadlásán tü hegynyi piros pöttyök vannak akinek volt ilyen kérem irjon2018. jan. 8. 11:19
1/7 anonim válasza:
Nem értelek, hogyhogy nem jut eszedbe az az alapvetö ötlet, hogy elviszed orvoshoz, mielött még rosszab lesz a gyereknek - nem is szólva arról, hogy közben fájdalmai is vannak.
NE otthon kezelgesd mindenféle vacakkal, hanem sürgösen vidd az orvoshoz!
2/7 anonim válasza:
Igen, ez tényleg furcsa.
AZt még megértem, hogy ünnepnapon nem viszed ilyen miatt ügyeletre, de már 2. hét kezdődik, amikor munkanap van, dolgozik mindenki. Orvos miért nem jutott eszedbe?
3/7 A kérdező kommentje:
De voltunk ügyeleten mikor kijött karácsony után ott kapott érzéstelenítő ecsetelőt és azt mondta H ez magától elmúlik mivel vírus fertozes!!!!! Voltunk rá 1 napra házi orvosnál aki szintén ezt mondta és azt hogy anaftin sprayvel fújjam!!! Úgyhogy nem itthon kezelgetem nem vagyok elmebeteg ! Azóta látta megint orvos szerdán ! Szóval segítséget szerettem volna kapni hogy ez így volt e másnak akinek volt már ilyen nem vagyok egy olyan ember aki itt írogat és nem visszi el orvoshoz!! egyébként nem hólyagos mar a szája nincs fájdalma jól van !!! Csak szájpadlásan van piros pöttyök!!!!
2018. jan. 8. 13:35
4/7 anonim válasza:
Ez kez-lab es szaj fertozes, valoban elmulik magatol. Nagyon sokfele tunete lehet, elkepzelheto, hogy nalatok csak a szajaban vannak kiutesek, az en gyerekemnek csak a kezen es a szaja korul voltak. Nem faj, csak nyelesnel, ha a torkan is vannak pottyok.
5/7 anonim válasza:
Akkor az "ez mi?" kérdésedet miért nem az orvosnak tetted fel???
6/7 anonim válasza:
Egészségügyisként is csak erős tippem van, hogy mi ez (herpangina, mely valóban vírus fertőzés és tényleg magától gyógyul). Ha 3x is elmondták szakemberek, hogy mi a diagnózis és a terápia, akkor mi egyebet szeretnél hallani? Igyon sokat a gyerek, ne menjen közösségbe, ne sportoljon. Ha az, amire gondolok, de nyilván csak tipp, amihez erősen hozzájárul az orvosok által mondott vélemény is, akkor egyéb teendőd nincs.
7/7 A kérdező kommentje:
3. Hozzászólónak köszönöm!! Igen ez a betegség nálunk is volt lábán pár pötty de elmúlt! Egyébként a többieknek csak annyit mondanék hogy ez egy olyan oldal ahol kérdéseket tesznek fel (GYAKORI KÉRDÉSEK) és vannak itt olyan emberek akik segítenek egymásnak a tapasztalatokkal!!!
2018. jan. 8. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!