Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lehet emiatt piros a torka?

Lehet emiatt piros a torka?

Figyelt kérdés

1,5 evesemnek egyszerre jön 3 rágófoga. Nagyon duzzadt az inye és már az egyik fog hegye úgy is szúr h még nem törte át az inyét. Gondolom ott már papírvekony lehet.

Tegnap éjjel 1-3-ig fent volt,nem tudtam mi baja,nyűgösködött. Ekkor lettem figyelmes a fogaira mert bekentem dentinoxszal. Közben láttam azt is h piros a torka.

Lehet köze a fogzashoz?

Kell e vmit tennem vele? Dokihoz nem tudom vinni mert épp nyaralni vagyunk.

2017. júl. 24. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Én orvoshoz csak akkor vinném, ha belázasodna+köhögne stb ... nehogy a rendelőben még elkapjon valamit.

Napközben milyen a hangulata? Esetleg lefekvéskor adhatsz neki fájdalomcsillapítót, hogy kevésbé legyen éjszaka nyűgös. Nálunk a Dentinox csak rövid ideig volt mindig hatásos, úgyhogy egy idő után már nem is használtuk.

2017. júl. 24. 22:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Jó kedve van napközben,pörög ezerrel 😊

Tegnap este h nem aludt adtam neki cataflam cseppet,csak az volt nálam. De nem akarom feleslegesen terhelni.

2017. júl. 24. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!