Poratka allergia tünetei?
Figyelt kérdés
Akinek a gyermekének van, leírná, milyen tünetei voltak?2017. nov. 26. 21:36
1/5 anonim válasza:
Az én bsbám még csak 8 hós, neki hálisten nincs, de én emlékszem, hogy gyerekkoromban mennyit szenvedtünk, mert nagyon allergiás voltam (vagyok is, de azért enyhült): orrfolyás, tüsszögés és köhögés kombináció formájában ütközött ki nálam...És nagyon rossz volt, mert csomó szirupot kellett innom, később meg tablettákat, amitől mondig álmos voltam.
2/5 anonim válasza:
Bocs a helyesírási hibákért, mobilról írok...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Neked poratka allergiád (is) volt? Mert most kimondottan arra lennék kíváncsi.
2017. nov. 26. 22:45
4/5 anonim válasza:
Nagyobbik fiam allergiás rá. Plusz még a parlagfűre és valami fűkeverékre (ezt konkrétan nem részletezték, csak ennyi van a papírján). Úgy derült ki, hogy három éves korában befulladt és kórházba került. De előtte is, ha náthás volt, soha nem tudta kifújni az orrát, inkább a tüdejére ment. A kórházba kivizsgálták, ezt a háromféle allergiát találták nála, azóta Montelukastot és Azomyrt szed. Ventolint is írtak fel, de csak akkor kellett, ha befulladt. A betegségek lefolyása jócskán lerövidült, nagyon ritkán fullad. Most 8 éves, remélem kinövi. Emellett extrém száraz a bőre, amióta tud vakarózni, véresre vakarja magát, de ez csak időszakos fellángolás, illetve már ez is sokkal jobb és már magát is tudja kenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. A 3 évesemnél pont ugyanez van, de most szteroidokat kap, ezért allergiatesztet nem csinálnak egyenlőre. Neten olvastam a tüneteket, de a többi nincs, csak ami nálatok.
2017. nov. 27. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!