Autos porszivora is ra lehet cdatlakoztatni az orrszivot Porszívó helyett?
Persze, csak előtte próbáld ki te. Mondjuk nem fog erősebben szívni, mert kisebb teljesítményű, mint egy normális porszívó, de én egyszer egy takarítógépre tettem rá alacsony fokozaton és normális volt.
Sőt, egyszer egy elektromos matrac felfújó-leszívóra tettem, mert a nyaralóban, ahol voltunk nem volt porszívó. Ez az cucc fel is fújja a matracot, de a ki is szívja a levegőt, és nem az embernek kell szenvedve kinyomkodnia belőle. Csak a megfelelő szelepre kellett rátenni, hogy ne befújjon, hanem szívjon a cucc.
Igazából tervezem, hogy veszek egy ilyen kis gépet (kisebb, mint egy autós porszívó), mert pl. voltunk wellnesben, ahol nincs porszívó és nagyon kellett volna valamivel szívni az orrát.
(Mielőtt belekötnek: a gyerek nem volt lázas beteg, csak taknyos, viszont jó közérzetű, ezért mentünk.)
Es van olyan autos porszívó ami nem csak szivargyujtorol működtethető
Nem talalok olyat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!