Béres Csepp 4 évesnek?

Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni a Béres Cseppet a gyerekemnek, mivel eddig Immunotrofinát szedett, de nagyon elhúzódóak a betegségei. És aki adta lehet adni iylenkor? Úgy értem most télen elkezdeni? Volt hatása? Köszönöm.
2017. nov. 1. 06:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kommenteket.

Vannak oylan gyerekek, akik egészségesebbek társaiknál, és vannak oylanok, akik bármit teszünk is,betegesebbek, gyengébbek.

Én nem gondolom, hogy a vitamin, immunerősítő rossz lenne a gyereknek. Nem mindenkinek segít a zöldség-gyümölcs, és a normális étrend.

Az én gyermekeknek szörnyű az étvágya, pedig naponta többször készítek meleg, főtt ételt neki. Viszont gyümölcsbúl, zöldségből rengeteget eszik, mégis beteges.

Egyik gyerek iylen, másik oylan.

2017. nov. 1. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:
78%

Igen, 10 kg felett lehet adni, de nem ér semmit sajnos - saját tapasztalat.

A gyereknek meg kell erősödnie az immunrendszerének, ez kb 5-6 éves korra jön el, illetve ebben a korban emellett azért sem betegesek már annyit, mert okosabbak is, tehát jobban kezet tudnak mosni egyedül, nem veszik a szájukhoz a játékokat stb.

2017. nov. 1. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!