Gyógyszerbeadás 7 hónaposnak? Valakinek, valami jó tipp?
Én kis naiv, kisebb korában sima ügy volt, most kb. megoldhatatlan problémával állok szemben. :-D A kiskanalat 2-szer verte ki a kezemből, 3-szor köpött, és a legnagyobb baj, hogy sok a gyógyszer, 2 kiskanálnyi. Még ha csak egy lenne. Keserű, mint a dög.
Végül fecskendővel nyomtam bele a szájába, de akkor is rángatja magát, félek, hogy megsebzi a száját véletlenül a fecskendő kemény csőre.
Ti hogy adjátok be? Próbáltam gyümölcslével is keverni, mert magában iszonyat, de úgy meg még nő ugye a mennyisége.
Ráadásul nagyrészt egyedül vagyok (most hétvégén ketten is alig bírtunk vele), bár végszükség esetén át tudok hívni valakit, ha másképp nem működik.
Mi nemreg jartunk ugy,hogy 2x pluszban kellett gyogyszert iratni,mire bevette a kello mennyiseget.
Antibiotikum volt,nem volt jo ize.
Megszenvedtem vele.kremturoba,tejbedaraba,teaba,gyumolcslebe is alig alig vett be belole.
Nurofenes fecskendovel a nyelve ala is alig tuudtam nyomni.
Vegul parom ugy adta be,hogy kremturot neki siman,aztan a kremturo moge nyomtam egy kicsit ugy,hogy ne lassa(az etetoszek talcaja alatt) es ugy hirtelen lenyelte,utana megint sima lremturo,majd gyogyszeres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!