4-Hetes kislányomnak nagyon fáj a hasa már napok ota! Valami tipp amibeválhat?
Figyelt kérdés
maszirozàst tornàztatàst probáltam az eleén jovolt mert megnyugodott tőle de most màr asem segit? Főleg szopizàs utàn fàj neki! Pedig probàlok ojat enni amitől nem fàj neki és minden nap màst eszek! Mégis napok ota fàj neki! Elèg rendesen megy a hasa de a kaki nehezen akar neki kijönni!2013. nov. 19. 12:33
1/5 JnéHN válasza:
Ha megy a hasa is, akkor kérdezd meg az orvost, vagy a védőnőt. Egy sima hasfájástól nem lenne szabad mennie a hasának!
2/5 A kérdező kommentje:
szerintem nehezen kakil! mert a làbait huzza vonya meg nyomis közbe csak a kaki nehezen akar kijönni!
2013. nov. 19. 12:50
3/5 JnéHN válasza:
Próbáld meg az espumisan cseppet, de tornáztatással, masszírozással segíthetsz neki a kakilásban. Vagy, egyik ismerősöm kislánya napokig nem tudott kakilni, aztán kölcsönadtuk nekik a rezgő pihenőszékünket és azóta nincs bajuk ezzel.
4/5 anonim válasza:
Nekünk a Biogaia csepp segített hosszútávon, gyors megoldásnak pedig a hajszárítót vetettük be. A meleg ellazítja a pociját, a hangjától pedig megnyugszik. Egy csecsemő és gyermekápoló ismerősünk ajánlotta.
5/5 anonim válasza:
Én a colief cseppet ajánlom csak. Az espumilsan csak a szelet oldja meg. Van akinek bejön még a BIOGAIA. Azt egyszerűbb adagolni sokkal, egyszerűen napi 4-5 csepp a szájába. Valamelyiket próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!