GYakori gennyes vizelet 2,5 éves kislánynál. Tapasztalatok?
Kislányom pár hetes kora óta visszatérő hugyúti fertőzés miatt rengeteg antibiotikus kezelésen esett át. A kórházat eddig hála Istennek megúsztuk. Láza sem volt szerencsére. Egyszer-egyszer jelzi, hogy csíp a pisi. Ma 4+ gennyes volt a vizelete. Persze antibiotikum. Járunk nephrológiára, de ott is csak a vizeletét ellenőrzik. Kétszer voltunk ultrahangon,negatív. Majd kinövi ,mondják az orvosok. Sőt ,volt aki azt mondta felfázott, mire a másik : felfázás nincs.
Segítsetek,légy szíves! Hány éves korára növi ki? Már 3 hónapja szobatiszta, de mégsem maradt el a fertőzés. El vagyok keseredve.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenki válaszát!
Én sem vagyok híve a mértéktelen antibiotikummal,de sajnos kell. A bacit mikroszkóppal nézik a szakrendelésen.
Mi Nyíregyháziak vagyunk,két gyerek nephrológus van az egész kórházban. Azt hiszem elmegyünk a debreceni klinikára.
Szia!
Megírnád kihez jártok?
A Kenézyben van egy főorvosnő,akiről a netán olvastam.A klinikán dr.Szabó Tamás neve ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!