Valaki segicsen! 17 hetes terhes vagyok . Voltam vérvételen + vizelet vizsgálaton. Meg jött az eredményem hogy a vizeletem gennyes és baktériumok vannak benne! Szerintetek milyen gyogyszer lenne jó rá? Ami nem árt a picinek?
nem vagyok 10 éves -.- nem kell le támadni rögtön,nem kell ide írni ha nem tetszik valami..
tegnap jött meg az eredményem délutan ma megyek be az orvoshoz én arra gondoltam hogy ki milyen gyogyszert ajánlana ami nem árt a babának.. hogy aki már volt benne ebbe a betegségbe,és az a gyogyszer hatot is neki és akkor olyan gyogyszert iratnák fel...
Majd az orvos megmondja, hogy mit KELL szedned és mit szedHETSZ!!!!
Ha itt valaki azt mondja neked, hogy a cián jót tesz, akkor azt fogod szedni?
1-es vagyok: Hiába szavaztok le, egy kismama az orvosa tudta és beleegyezése nélkül ne szedjen semmit. Igaza van itt az egyik hozzászólónak, ha valaki azt mondja akkor ciánt fogsz szedni?
Az üzenet küldője: Kate Driana
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 07:51
Az üzenet szövege: nem vagyok 10 éves -.- nem kell le támadni rögtön,nem kell ide írni ha nem tetszik valami..
tegnap jött meg az eredményem délutan ma megyek be az orvoshoz én arra gondoltam hogy ki milyen gyogyszert ajánlana ami nem árt a babának.. hogy aki már volt benne ebbe a betegségbe,és az a gyogyszer hatot is neki és akkor olyan gyogyszert iratnák fel...
Ezzel a helyesírással nehogy már még te legyél felháborodva!
lehet nem írok helyesen ...
de ha valami nem tetszik nem kell ide írni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!