Van aki tudja, mi van akkor, ha nem adom be az antibiotikumot?
Természetesen beszedte. Nem vagyok felületes anyuka, a legjobbat akarom a gyerekemnek. Ezért volt a kérdés. Folyamatosan szteroidot kap, azt sem akartam, de felfogtam, hogy muszáj.
Erre ez a sok antibiotikum.. szeretném megtudni, hogy mi van akkor ha nem kap. Az orvosunk nem az a típus, aki elmagyarázza, de szerintem jogom van tudni.
Én először is elvinném másik orvoshoz, kérnék vérvizsgálatot és azt hogy alaposan nézzék át (akár magánúton is) és ezután döntenék az antibiotikumról.
Sok orvos már egy kis náthára, vagy influenzára is antibiotikumot ír, akkor is, ha tudjuk, hogy az csak bakteriális fertőzés ellen hatásos. Én inkább az immunrendszer erősítésére fektetném a hangsúlyt, persze ha szükséges, akkor gyógyszeres kezeléssel párosítva.
Ha nem adod be, akkor lassabb a gyógyulás. Megnő az esélye, hogy felülfertőződik még valami kórokozóval.
Lassabb a gyógyulás.
További régiókra terjedhet a betegség, pl. torokgyulladásnál rámegy a fülére, hörgőkre, tüdőre.
Antibiotikum mellett fontos a probiotikum.
Sajnos az ovikezdés ilyen a kicsiknél, hogy nagyon gyakran megbetegszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!