Baj, ha nem egyszerre veszi be az adott mennyiségű antibiotikumot? (lent kifejtem)
Antibiotikumot kell szednie a kislányomnak, mivel kicsi, nem tablettát, hanem folyadékot.
Magában nem issza meg (utóbbi 5 kúra tapasztalata), de már gyümölcslében feloldva igen. Viszont ha feloldom fél-háromnegyed pohár gyümölcslében, akkor egész délelőtt azt issza, ennyi ideig tart. Utána jön a déli. Így nem 3*5 ml-t iszik egy nap, hanem folyamatosan egész nap a 15 ml-t. Nem baj ez így?
Ha csak pár kortyban oldanám fel, akkor nagyon érződne az íze, nem issza meg úgy.
Igen, az előzőeket ezzel a lefogós módszerrel adtam be. Egy-egy lement NÉHA, de a kúra nagy része nem. Ki tudta köpni így is. Pont ezért örültem, hogy most végre mind lejutott.
Illetve nem csak én adtam be. Anyósom szokott vele lenni, a bölcsi helyett ha beteg, és esküdözött, hogy bizony beadta és "csak egy kicsit köpte ki". De 2,5 ml-es adagnál a kicsi az mondjuk a fele vagy a három negyede...
Érdekes, nekem annak idején azt mondta az orvos, hogy csak folyadék van, pedig kérdeztem, hogy kúp vagy szuri formában nincs-e... Akkor ezek szerint van.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!