Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ki milyen oltást adatott be?

Ki milyen oltást adatott be?

Figyelt kérdés

Mi eddig a rotát kértük, illetve az agyhártyagyulladás ellenit, amit lehet 1 éves kor alatt, most lesz lassan 1 éves, akkor lehet a másik fajta agyhártyagyulladás ellenit, erősen gondolkodom rajta (segítsetek, melyik az A,B,C, melyiket mikor kaphatja? mindig elfelejtem melyik melyik...).

Mondtak valami kullancsra valót, de nekem úgy rémlik, a Lyme-kór ellen már volt valamelyik kötelezőben... vagy nem?

Illetve a bárányhimlő ellenit szeretném még pluszban.

2017. júl. 31. 12:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nimenrix a neve, egy oltás van 1 éves kor felett. Kérdezd meg a gyerekorvost, mert ha korábban kapott meningococcus C oltást, akkor ez az oltás lehet emlékeztető is a C-re, és nem kell még egy harmadik a men. C-ből.

[link]

Az ára, ha jól néztem 15 ezer ft körül van.

[link]

2017. aug. 5. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!