Ki milyen oltást adatott be?
Mi eddig a rotát kértük, illetve az agyhártyagyulladás ellenit, amit lehet 1 éves kor alatt, most lesz lassan 1 éves, akkor lehet a másik fajta agyhártyagyulladás ellenit, erősen gondolkodom rajta (segítsetek, melyik az A,B,C, melyiket mikor kaphatja? mindig elfelejtem melyik melyik...).
Mondtak valami kullancsra valót, de nekem úgy rémlik, a Lyme-kór ellen már volt valamelyik kötelezőben... vagy nem?
Illetve a bárányhimlő ellenit szeretném még pluszban.
A lyme kór ellen nincs oltás. A kullancs elleni a kullancsok áltsl terjesztett agyhártya gyulladás ellen véd.
Ezt mi tavasszal beadatjuk majd neki.
A rota ellenit nem adattuk be, a himlő ellenit sem tervezem.
Az agyhártya gyulladás elleniből a kötelezőt ( A) illetve az olcsóbb ( B) megkapta
A méregdrágán még gondolkodunk...
Már nem emlékszem melyiket mikir kapta
köszi, tényleg nem lyme, közben már gugliztam :)
akkor ezt a "kullancs ellenit", bárányhimlőset (leginkább, mert én még nem voltam), meg a C típusút (ami jó drága) tervezem még.
Ha jól tudom, a kullancsos és a bárányhimlő 10e körül van és egy adagos, a C elleni meg 2 adagos és 20-25e közt van darabja, ugye?
Neisvac 300 forint, itt van a recepten.
Kétszer kell beadni.
Szóval még nem ingyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!