Miért viszket a bőre?
4,5 évesemnek apró pici piros pöttyök jöttek elő a testén. Főleg a hasán és a hátán.
Férjem azt mondja h melegkiütés. Én meg furcsának tartom h nagyobb korban is lenne ? Kisebb gyermekemen is van,az oke nála tényleg melegkiutes. De egy 4,5 évesnek is az lehet?
Vakarozik naphosszat.
Attól függ, hogy milyenek a kiütések. Ha több is lesz mindenhol akkor az bárányhimlő (de tényleg csak akkor, ha mindenhol van). A melegkiütés még felnőtteknél is elő-elő fordul, viszont általában fehér. Nézd meg a gyerek ágyát is. Ha találsz benne valamilyen bogarat az a bűnös. Az ágyi poloska. Bár az én gyerekemnek csak hólyagos volt, de mindenki máshogy reagál erre. A csípések viszketéssel járnak (ne ess pánikba amiatt amit mondtam mert ez nem biztos lehet hogy nem is az volt). Ha az egyik sem amit az előbb írtam akkor lehet valamilyen bőrbetegség amit bárhonnan elkaphatott ez nem a Te hibád.
Remélem tudtam segíteni. Ha kiderül mi volt kérlek írd meg. Gyógyulást neki, ha valami betegség
A nővérem gyerekénél ugyanez volt csak ott a pici 5 éves volt. Ágyi poloska volt a tettes...
De előfordulhat hogy melegkiütés,múlt héten nekem is volt a karomon és hátomon,el múlik magától.
Ha nem múlik én elvinném bőrgyógyászhoz,ő 100%ra megmondja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!