Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Normális, hogy kiírta az...

Normális, hogy kiírta az orvos és mehet bölcsibe, ha nem panaszmentes?

Figyelt kérdés

Gyermekem összeszedhetett valami jo erős influenza szerű betegséget, pontosan 11 napja kezdődött hétvégi folyamatosan visszaszökő lázzal és fullaszto hurutos köhögéssel, amit én is elkaptam igy megtapasztalhattam ugyanazt pl éjszaka asztmaszerűen fulladtam a köhögéstől egy orán át(soha ilyen nem volt) és már a gyermekelhelyezésen aggódtam, ha kinyúlnék.

Kapott hörgőtágítót, antibiotikum, stb, de még 5 nappal ezelőtt is hőemelkedése volt, azaz 6 napon át nem volt rendeződve a hőmérséklete.

Amik aggasztanak:

Egész héten kb pár deci tej és egy péksütit eszik meg. Voltaképp fogy, éhezik, mind a mai napig. Ma nem kért normális tízorait, ebédet sem, étel láttára enyhén öklöndözik. Hurutos köhögés van még terhelésre pl ha fut, szalad, ill reggelente.

Ma nem vittem bölcsibe pedig erre a napra nincs már táppénz, hála neki.

Nem tudom táppénz nélkül hogy "szorakozzak" a munkahellyel is, hogy bocsi, igaz hogy eddig se jártam be dolgozni, de írjunk már szabit a hétre még...

Vagy. Én látom rosszul??nem lázas, kicsit köhög, majd eszik egyszercsak, menjen csak a bölcsibe...?

2017. jún. 6. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy kell elképzelni? Szóltál a dokinak, hogy még nincs teljesen jól a gyerek, szeretnéd, ha még otthon maradna, ő meg azt mondta, hogy nem ad igazolást, kötelező bölcsibe mennie?
2017. jún. 6. 18:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Pontosan igy.

Önkényesen kiírt multhét péntekkel, hogy addig tart a táppénz, mára nem ad, oldjam meg.

2017. jún. 6. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem normális.
2017. jún. 6. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
a bölcsiből kérnék valami papírt, hogy beteg, nem veszik be, vidd orvoshoz, azzal pedig visszavinném a dokihoz.
2017. jún. 6. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:

tegnap visszavitted az orvoshoz azzal, hogy még nincs jól?

Ha ott megjelentél a gyerekkel, akkor már aznapra KI KELL ÍRNIA a táppénzt.

2017. jún. 7. 09:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Megjelentem a gyerekkel, igen. Rendelési időben. Sőt, pénteken már szóltam, hogy kedden viszem.
2017. jún. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!