Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Napallergiás a lányom (3...

Napallergiás a lányom (3 éves), hogyan kezelhetem?

Figyelt kérdés
Két napja kezdődött, tiszta apró csalánkiütés szerű a nyaka, a "dekoltázsa" és a pofija a két arccsonton, szóval ahol a nap főleg éri...tudom hogy nap allergia, mert tavaly is volt neki, de akkor az arcán nem volt csak a nyakán, és ha rossz idő volt elmúlt, ha jó idő volt kipattogott. de most nagyon zavar hogy az arcán is van, félek ha elkezd viszketni, elvakarja, vagy nyűgös lesz tőle. 50 faktoros krémmel kenem, sapit is hord.
2017. máj. 16. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9, nalunk kecsketejtol rosszabbodott! Ugy viszkettem mint a fene!
2017. máj. 16. 19:51
 12/15 A kérdező kommentje:
73% merő rossz indulat sugarzik belőled. máshol éld ki magad
2017. máj. 16. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Az Eucerinnek van napallergiára napteje. Én is ebben szenvedek, de amióta ezt használom, nem jött elő. Nem olcsó, sőt, de nekem megéri hogy ugyanúgy tudok élni és nyaralni, mintha nem lenne. Azt nem tudom, hogy gyerekre lehet-e kenni, de kérdezd meg a gyógyszertárban.
2017. máj. 16. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Ma voltam napallergia miatt orvosnál,és kikevert kenőcsöt kaptam gyógyszertárit. Inkább ez,mint mindenféle illatanyaggal satöbbivel telenyomott kencefice.
2017. máj. 19. 13:02
 15/15 A kérdező kommentje:
koszi. gyerekorvos adott termek mintat a La Roche Posayhoz mist megprobalkozunk azzal
2017. máj. 19. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!