Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisfiam bele kapott a szemébe....

Kisfiam bele kapott a szemébe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon könnyezik neki, és fáj is. Be van dagadva egy kicsit, és csak félig tudja kinyitni. Holnap délután lesz doki, ha nem múlik el viszem oda. Addig tudom valahogy csillapítani a fájdalmát?
2017. máj. 3. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nincs szemészet/ügyelet holnap délutánig. Ez annál sokkal komolyabb, mint hogy várj vele egy napot.
2017. máj. 3. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp vidd ügyeletre, sürgősségire, orvoshoz, ne várjatok holnapig! Nekem decemberben volt ugyanilyen szemserulesem. A szaruhártya 2/3-a serult, ugyanezek voltak a tüneteim, csak en egyáltalán nem tudtam kinyitni...nagyon fajhat a gyerekednek! Adnak majd cseppet, gelt, kb egy het alatt gyógyult meg. Remélem neki nem ilyen súlyos, jobbulást!
2017. máj. 3. 21:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Először is, köszönöm az aggódást, mára tökéletesen helyre jött a szeme. Másodszor, sajnos hiába hívtam az ügyeletet nem jöttek ki ilyen 'apró' probléma miatt. (Ahogy a doki fogalmazott a telefonba) Én sajnos autó hiányában 3 gyerekkel egyedül nem tudtam el menni hozzájuk. Hívtam a védőnőt. Ő ki is jött, meg nézte, azt mondta, hogy az ilyenekre a legjobb a tiszta anyatej. Fél óránként 1 csepp és helyre jön. Szerencsére igaza lett, mára nyoma sincs, hogy valami baj lett volna.
2017. máj. 4. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!