Kisfiam szemébe ecet került, próbáltam kimosni neki, szerintetek vigyem orvoshoz?
nem sír, nem látom,hogy pirosodna a szeme. Segítsetek, lehet baja a szemének?
Sajnos elérte, legközelebb óvatosabb leszek, hogy ne férhessen hozzá.
Nem is értm, miért nem az volt az első? Én azonnal mentem volna vele a kórházba!!
Ha nincs baj is jobb félni, mint megilyedni...
Na meg persze nem mindegy, mekkora a gyerek, és mennyi ment bele, de én mindenkép elvinném, vagy legalább felhívnám a kórházat, hogy mit mondanak...
Szia!
Nem értem, hogy miért emelted ki a kérdést két nap múlva...
ÉN elvittem volna az orvoshoz, mint ahogyan az első két válaszoló is tanácsolta.
A harmadik válaszolónak:
Igen, kórházba, mert a kérdés szombat este került kiírásra, olyankor meg nem nagyon van rendelés, csak ügyelet, ami leginkább kórházban van.
Kontrolra mindenképen édemes elvinni.Nem veszélytelen a szembe jutó ecet!
Üdvözlettel
18:51-kor egyszerűb levinni szemészetre vagy gyerekorvoshoz, mindenhol 8-ig van rendelés.
a nem kórházas
"18:51-kor egyszerűb levinni szemészetre vagy gyerekorvoshoz, mindenhol 8-ig van rendelés.
a nem kórházas"
Szombaton???
a védőnömet egyből felhívtam, Ő azt mondta nem kell.
Hétfőn pedig a gyerekorvost, Ő is azt mondta hogy felesleges, hiszen eszünk is belőle....
De jelzem, én is megijedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!