Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam szemébe ecet került,...

Kisfiam szemébe ecet került, próbáltam kimosni neki, szerintetek vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés

nem sír, nem látom,hogy pirosodna a szeme. Segítsetek, lehet baja a szemének?

Sajnos elérte, legközelebb óvatosabb leszek, hogy ne férhessen hozzá.

2010. dec. 1. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát az ecet egy sav.Ha nem ment bele sok és sikerült kimosni és nem is fáj neki,akkor nem hiszem,hogy baj lenne,de én lehet,hogy felhívnám a gyerekorvost vagy az ügyeletet,ki tudja.
2010. dec. 1. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem is értm, miért nem az volt az első? Én azonnal mentem volna vele a kórházba!!

Ha nincs baj is jobb félni, mint megilyedni...

Na meg persze nem mindegy, mekkora a gyerek, és mennyi ment bele, de én mindenkép elvinném, vagy legalább felhívnám a kórházat, hogy mit mondanak...

2010. dec. 1. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Kórházba??

Kicsit túlzás.

2010. dec. 3. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Nem értem, hogy miért emelted ki a kérdést két nap múlva...

ÉN elvittem volna az orvoshoz, mint ahogyan az első két válaszoló is tanácsolta.

A harmadik válaszolónak:

Igen, kórházba, mert a kérdés szombat este került kiírásra, olyankor meg nem nagyon van rendelés, csak ügyelet, ami leginkább kórházban van.

2010. dec. 3. 13:02
 5/8 anonim válasza:

Kontrolra mindenképen édemes elvinni.Nem veszélytelen a szembe jutó ecet!

Üdvözlettel

2010. dec. 3. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:

18:51-kor egyszerűb levinni szemészetre vagy gyerekorvoshoz, mindenhol 8-ig van rendelés.

a nem kórházas

2010. dec. 3. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:

"18:51-kor egyszerűb levinni szemészetre vagy gyerekorvoshoz, mindenhol 8-ig van rendelés.

a nem kórházas"

Szombaton???

2010. dec. 6. 10:47
 8/8 A kérdező kommentje:

a védőnömet egyből felhívtam, Ő azt mondta nem kell.

Hétfőn pedig a gyerekorvost, Ő is azt mondta hogy felesleges, hiszen eszünk is belőle....

De jelzem, én is megijedtem...

2010. dec. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!