Oriasi mandula, talalkozott mar ilyennel valaki?
8 evesem jobb oldali mandulaja akkora,hogy a torka felet "eltakarja".
Zavarja,mert erzi,hogy van valami a torkaban.sokszor sir,hogy meg fog halni,mert nehezen kap levegot(bar ez inkabb annak tuhato be,hogy raparazik,mikor epp eszebe jut)
Az orvosunk szerint ez elofordul ebben a korban.
Masnal is volt ilyen?mennyi ido alatt ment vissza?
Fajni nem faj neki,enni aranylag rendesen tud,bar azert ovatosabb mint elotte.kisebbeket harap,rakeszul a nyelesre.
Hallgassak az orvosra,vagy vigyem el a ful-orr gegeszetre?
Szia. Én ugyan mégcsak decemberben leszek anyuka.. de velem tortént ilyen amikor kb 11voltam és kontrollra vissza kellett mennem nem kaptam semmit rá. Csak nem mehettem iskolába 1 hétig. Húslevesen éltem es teán kekszen
Mire visszamentem már teljesen eltunt. Ha nemtűnik el / nem múlik el úgy is kezdenek vele valamit. Nekem kiszedte volna de szépen lement a gyulladas. Nem kell azonnal műteni . Varjatok.
Én is megvoltam rémülve de elég gyorsan leapadt.
22N
:)
Koszi a valaszt.sajnos nala ez mar tobb hete fennal.nincs begyulladva sem.szep rozsaszinu.
Ezert sem ertem miert kuldte tovabb a dokinenink.
Egyes vagyok
Értem , bocsi! Hát a batyamnak mind a kettot igy szedték ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!