4-5 éves gyerkőcödnek ha volt orrmandula műtétje adnál kis biztatást?
majdnem 5 éves kislányomnak ma derült ki hogy ki kell venni az orrmanduláját mert nagyon nagy neki,2 hét múlva esedékes
hát én már leblokkoltam..előtte próbálok erős lenne de sírnék legszívesebben.
azt mondta a doki hogy altatásban hamar lemegy és másnap már jöhetünk is haza rutinnak számít....
Tényleg sokkal félelmetesebb előre, mint ami történni fog. Ha te pánikolsz előre, az nem jó. A gyereknek se.
Reggel 7-re mentünk be a kórházba, másnap 9-kor itthon voltunk. A fiam 3,5 éves volt, reggel 9-kor műtötték, délután ő hívta végig telefonon az apját meg a nagyszüleit élménybeszámolót tartva. És leginkább a szőke doktornénire és a csokiautomatára emlékszik belőle. Ha nagy az orrmandulája, akkor meg mindenképp jobb, ha kiveszik, mert a hallását, esetleg a tiszta beszédét is veszélyeztetheti. Nálunk is ez volt a gond.
Hol fogják műteni?
A lányom három és fél éves volt.
Megbeszéltük, hogy felveszik, hazajövünk, és másnap reggel éhgyomorra visszamegyünk. Aztán az ügyeletes orvos közölte, hogy mégis maradnia kell. Én kint bőgtem, ő bent játszott, és örült, hogy maradhat Bencével éjszakára...
Műtét után felébredt, ivott, mondták, hogy ha nem lesz gond, este jöhet. Ott visított, hogy de ő még maradni akar társasozni... hát maradhatott. :)
Na, kb ennyire viselte meg.
debreceni kenézy kórházban!
mindenképp javasolt sajna a műtét,mert állandóan be volt dugulva az orra volt hogy 2 üveg orrcsepp is elment pár nap alatt
persze én próbálok jópofáskodni de azért nagyon rossz..
A mi gégészünk reggel betette a branült, és két műtét közt mindig hozott egy kis fiz sót bele, hogy lássa a gyerek, nem kell félni... aztán egyszer csak mást kapott, alva vitték...
ébredés előtt meg belokálozta a műtét helyét, hogy ébredés után egy ideig még ne érezzen fájdalmat.
nekünk is majd 15 én reggel kell menni 7 körül a cumójával.
nem tudom pontosan mikor műtik,..
viszont ő olyan kis hirtelen lobbanékony hisztis kis csaj..
szerintem hárman kell hogy lefogják majd az altatáshoz.
tud ám túlozni..mint minden gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!