Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » MMR oltás! Megnyugtatnátok?

MMR oltás! Megnyugtatnátok?

Figyelt kérdés
Tegnap kapta meg a lányom az MMR-t és az agyhártyagyulladás elleni védőoltást. Olvasgattam egy kicsit a neten, és megmondom öszintén halálfélelmem van. Amúgy is aggódós anyuka vagyok, de az oltásoktól iszonyatosan félek. A fiamnak még hőemelkedése sem lett ezután, de emlkészem akkor is nagoyn féltem. Ki mit tapasztalt az oltás után?
2017. ápr. 25. 07:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 9-es! Igen megnyugtató a te válaszod is :)
2017. ápr. 25. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Csak az MMR ütötte ki az oltások közül, pedig én nem is "féltem" tőle.

Sajnos kórház lett a vége. Nem találtak semmit, nem tudták megmagyarázni, természetesen azt elutasították, hogy az oltás miatt volt 40 fokos láza.

Ettől függetlenül újra beoltanám, de TÉNY hogy ez az oltás váltja ki a legerősebb immunreakciót azok közül, amit kapnak kicsiként.

2017. ápr. 25. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Kisfiam több mint egy honapja kapta.Mi is nagyon féltünk tőle.Kár volt..a 3. és a 8. Napon jöttek ki rajta enyhe kiütések amik aztán hamar el is tűntek.Az immunrendszerét sem vágta padlóra.Igaz hogy ősz óta adom neki az immunerősítőt és állítólag az sokat számít!
2017. ápr. 25. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
A Nebáncsvirág egy hírhedt oltások ellen uszító oldal. Csupa kamuadat, ferdítés, ostobaság található ott meg. Ha az igazság érdekel, akkor Novák Hunor, ahogy már előttem is írták, plusz [link] Itt az összes oltásos tévhitet megcáfolják és nem kell aggódnod. :)
2017. ápr. 25. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Egy kicsit jobban félek attól, hogy minket is elér a kanyarójárvány mielőtt betölti a 15 hónapot. Igaz nálunk nem ad a doki az mmr-rel egyidejűleg semmit, agyhártyagyulladás ellen is pár hét különbséggel kapják.
2017. ápr. 25. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is tartottam ettöl az oltàstól, mert mindegyiktöl lett legalább höemelkedése. Az oltástól számitott 11. napon este 39,3 volt a láza. Reggel láztalanul ébredt és jökedvüen. Volt még rajta pár kiütés de semmi komoly. Túl lehetett élni, ne aggódj! :-)
2017. ápr. 26. 15:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolsonak is!!!
2017. ápr. 26. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés, de hatha olvassa valaki. Nekünk a DPTa-IPV 6 éves kori oltás után volt több napig 39 fölötti lázas a gyerek. De ugye ez is olyan, ami kötelező.

Én viszont személy szerint, mivel Ukrajnában születtem, nem kaptam MMR oltást. Na ezt nem ajánlom senkinek. Kanyarós hál’Istennek nem voltam, de rózsahimlőt és mumpsz-t elkaptam, utóbbit ráadásul felnőttként. Brutális egy betegség.

2024. máj. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!