Szerintetek ez mi lehet? 10 és fél hós baba. Lázas (38,2), ha rág, akkor a füléhez kap, de nem mindig. Ha nyomkodom a fülét, illetve a környékét, nem reagál rá, tehát az nem fáj neki szerintem.
Ha belül fáj neki, akkor hiába nyomkodod kívül.
Fogtól általában nem lázasodnak be, max. hőemelkedés szokott lenni. Ha nem marad abba, még ma megmutatnám dokinak.
Ha 8 foga van kint, akkor nagy eséllyel a kisörlők jönnek és azok után vagy közben a szemfogak. Nézessétek meg a fülét azért, de szerintem fogzás is lehet, a láz miatt meg főleg lássa orvos.
Nekem a fiam egyébként folyamatosan a fülében nyúlkált kisörlőknél. Nem piszkálta mint amikor álmos, hanem a mutatóujját dugta bele...
Köszi a válaszokat. Nemsokára megyünk orvoshoz,megírom, mit mondott. Fura az egész. :/ Nagyon remélem, nem a füle van begyulladva.
Utolsó, nekem a hüvelykujját dugdossa bele a fülébe mostanában. De este és a mai nap viszont sír, nyűgös,odakap a füléhez.
Na szóval köszi a segítséget. Majd írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!