Mi lehet ez a szaja korul? Kep lent
Figyelt kérdés
3-4 napja ilyen piros pottyos . Szerintem a nyalzastol lehet. De azert kivancsi vagyok mas velemenyere is. Vigyem orvoshoz szerintetek? ( azert nem viszem ha nem muszaj mert mar 2 szer elofordult hogy mas kisgyermektol kapott el betegseget a varoban , legalabbis itthon mindenki egeszseges volt es 3-4 nappal az orvosi latogatas utan lett beteg mindket alkalommal. [URL= [link] 2017. ápr. 19. 21:41
11/20 A kérdező kommentje:
Nem cumizik de szoszerint egesznap nyalas az arca . Hiaba torlom 1 mp es mar megint csupa nyal. :/
2017. ápr. 19. 22:16
12/20 anonim válasza:
Nem fogzik? Olyankor sokkal könnyebben kicsípi a nyál a szája körül.
13/20 A kérdező kommentje:
Remelem csak a nyalazastol van es nem valami betegseg. Reggelre picit szebbnek kell lennie ha a nyala irritalja csak a boret nem?
2017. ápr. 19. 22:17
14/20 anonim válasza:
Nálatok nem lehet olyat, hogy a dokinak elküldöm emailon ezt a képet, és az alapján megpróbálja megmondani hogy mi ez, és akkor nem kell bemenni.
Nálunk kifejezetten a gyerekorvos kérte hogy ha ilyen van vagy hétvége van, akkor emailon értekezzünk mielőtt bemegyünk hozzá.
15/20 A kérdező kommentje:
De nagyon szenved szegenyem a fogzastol . Also ketto kint van egy ideje. Most jon a felso ketto es az also ket foga melletti 1-1 fog :/
2017. ápr. 19. 22:19
16/20 A kérdező kommentje:
Nalunk sajnos nincs ilyen lehetoseg:/ de talan rakerdezek legkozelebb ha megyek , mert egy nagyon kedves doktorno.:)
2017. ápr. 19. 22:20
17/20 anonim válasza:
Amikor a lányomnak volt hasonló a nyáltól, cumitól, popsikrémmel kentem vékonyan, attól helyre jött.
De kérd ki az orvos véleményét,
hátha nektek más.
18/20 A kérdező kommentje:
Ejjelre bepantennel kentem neki . Szebb lett reggelre de meg mindig csunya szerintem ma megmutatom az orvosnak :) koszonom a valaszokat!
2017. ápr. 20. 10:29
19/20 A kérdező kommentje:
Csak ha valaki kivancsi lesz kesobb a valaszra. A doktor azt mondta hogy a fogzastol eros nyalzastol lehet illetve a savas gxumolcsoktol. Souducream et javasolt.
2017. ápr. 20. 15:21
20/20 anonim válasza:
Na, akkor jó, nincs nagyobb baj. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!